Hääkuvaajalle usein esitetyt kysymykset

Ajatuksia

Missäpäin kuvaat?

Asun Helsingissä, mutta kuvaan myös Turku-Tampere-Pori-Hämeenlinna-akselilla. Jos häät ovat jossain muualla päin suomea tai ulkomailla, ota rohkeasti yhteyttä ja keksitään paras mahdollinen ratkaisu yhdessä!

Me haluttais paljon mustavalkosia kuvia mutta möys värikuvat ovat kivoja..

Kivajuttu! Minulta saatte aina kaikki kuvat sekä värillisinä että mustavalkoisina.

Missä muodossa toimitat kuvat?

Toimitan kuvat USB-tikulla kahdessa eri JPG-kuvamuodossa. Kuvat toimitetaan korkeimmalla mahdollisella resoluutiolla tulostusta varten, sekä pienempänä some-ystävällisellä resoluutiolla, jotka ovat nopeammin ladattavissa ja jaettavissa.

Kuinka paljon aikaa meidän pitäisi varata potreteille?

Yleensä suosittelen varata 60-90minuuttia potreteille. Riippuu miten monessa kohteessa haluatte käydä kuvaamassa. Useampi kohde tuo vaihtelua kuville valon, taustan, ja ympäristön muuttuessa. Ympäristö vaikuttaa myös tunnelmaan, riippuen esim. pyöriikö alueella muita ihmisiä. Muutaman kuvan ehdimme toivottavasti napata myös auringonlaskun aikaan!

Otatko aina perhe- tai ryhmäkuvia juhlissa?

Otan, jos erikseen pyydetään. Suosittelen kuitenkin rajoittamaan ryhmäkuvat lähiperheeseen, sillä keskittyisin mielummin ainutlaatuisien tilanteiden tallentamiseen. Uskon, että loppupeleissä kuvataidoista tunteista ja tilanteista merkitsevät teille kaikkein eniten!

Miten kauan kuvien toimitus kestää?

Kuvat toimitetaan n. 2-4 viikon kuluessa hääpäivästä.

Mikä on pre shoot?

Pre shoot on koekuvaus missä hääpari saa kokeilla millaista on seistä kameran edessä. Samalla voidaan katsoa sopivia kuvauspaikkoja itse hääpotreteille. Pre shootin kuvia hääpari voi halutessaan käyttää esim. save the date korteissa.

Onhan sinulla varakamera laiterikon varalta?

Kyllä! Kuvaan aina kahdella Canonin kamerarungolla.

Lisää kysyttävää?

Ota yhteyttä!

SHARE
Related Posts
Featured
Svenskspråkiga bröllopsfotografer i Finland
På grund av mitt finska namn är det inte lätt att gissa att jag pratar även svenska! Jag är född och uppvuxen i Stockholm så mitt modersmål är egentligen svenska. Jag misstänker att de flesta svenskspråkiga i Finland googlar efter bröllopsfotografer på finska, och har inget emot att anställa en finskspråkig fotograf, men om släkten och vännerna i huvudsak har svenska som modersmål, är en svenskspråkig bröllopsfotograf en fördel, särskilt bland den äldre generationen av släkten. Här nedan finns listade andra fotografer som jag vet talar svenska.   Svenskspråkiga bröllopsfotografer i Finland http://www.thebottenstocks.com/ htt ...
LUE LISÄÄ
Häiden valaistus
Häiden valaistus
Hääjuhlat, illanistujaiset, syntymäpäiväjuhlat. Juhlat kuin juhlat, valaistus luo tunnelman! Sama pätee myös valokuvauksessa. Ilman valoa ei kuvia. Valokuvaajana suosin itse aina luonnonvaloa keinotekoisen valon sijaan. Iltasin tämä ei tietenkään ole mahdollista, joten tässä hieman vinkkejä minkälaiset valot luo tunnelmaa, ja mitä valoja kannattaa välttää. Näitä vinkkejä ei kuitenkaan tarvitse seurata orjamaisesti, sillä taitava ja luova valokuvaaja osaa kuvata kaikenlaisessa valossa. Aamuvalmistelut Aamuvalmisteluissa luonnovaloa on kesäaikaan runsaasti. Kannattaa miettiä paikkaa jossa on suuret ikkunat ja vaaleat seinät jotta pehmeää valo ...
LUE LISÄÄ
Miten löytää hääkuvaaja
Miten valita hääkuvaaja
Hääkuvaajan etsinnässä ja valinnassa on monta seikkaa mitä kannattaa ottaa huomioon. Jotkut hääparit tietää tarkalleen minkälaisia hääkuvia haluaa. Toiset taas ei tiedä edes mistä aloittaa. Monet kuitenkin aloittaa googlettamalla "hääkuvaaja" ja [oma paikkakunta]. Näillä hakusanoilla voi selvitä ihan loppuun asti. Hääpari saa hyvän käsityksen oman paikkakunnan hääkuvaajista ja heidän hintatasostaan. Mutta pohditaan  hääkuvaajan valintaa hieman syvemmältä. Hääkuvaajan valinnassa tärkein seikka on (yllätys, yllätys) hänen galleriassa olevat kuvat. Millä muulla kriteerillä voi hääkuvaajan valita? Kuvien jälkeen hääpari siirtyy hinnasto sivust ...
LUE LISÄÄ
UA-58554042-1